اسرائیل می‌گوید «ایران و حزب‌الله لبنان» نیروهای صلح‌بان سازمان ملل را هک کرده‌اند

بنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل، روز چهارشنبه، هشتم تیر، حزب‌ الله لبنان را متهم کرد که با هدف اخلال در مأموریت نیروهای صلح‌ بان سازمان ملل، مستقر در نزدیکی مرزهای اسرائیل و لبنان، به هک اطلاعات این نیروها اقدام کرده است.

به گفته او، در این هک سایبری، نهادهای امنیتی ایران در پشت پرده همکاری با حزب‌الله لبنان قرار دارند.

نیروهای صلح‌ بان سازمان ملل در لبنان، موسوم به « یونی‌ فیل »، در ۴۲ سال گذشته با مأموریت نظارت بر آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان در بخش جنوبی مرزهای لبنان مستقر بوده‌اند.

مأموریت این نیروها پس از جنگ سنگین ۱۶ سال پیش میان اسرائیل و حزب‌الله اهمیت بیشتری یافت. سازمان ملل هر سال دو بار مأموریت سپاه «یونی‌فیل» را تمدید می‌کند.

بنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل، روز چهارشنبه گفت: «نهادهای امنیتی ایران با همکاری حزب‌الله (اخیرا) عملیاتی سایبری را با هدف سرقت محتوای مربوط به فعالیت‌های یونی‌فل و استقرار نیروهای یونی‌فل در منطقه، برای استفاده از این اطلاعات به نفع حزب‌الله آغاز کردند.»

با وجود استقرار صدها نیروی بین‌المللی از چند کشور در این منطقه پرتنش، از یک‌سو حزب‌الله هیچ‌گاه از تقویت توان و مقرهای خود در جنوب لبنان نکاسته و از سوی دیگر، اسرائیل هنوز با پرواز جنگنده‌هایش بر فراز لبنان، عمدتاً برای شلیک موشک از آسمان لبنان به سوی سوریه، حریم هوایی این کشور همسایه شمالی خود را نقض می‌کند.

اتهام بنی گانتز به حزب‌الله در خصوص سرقت اطلاعات «یونی‌فیل» از راه هک سایبری با یاری نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران، هنوز با واکنش حزب‌الله، ایران یا دولت لبنان روبه‌رو نشده است.

سخنان وزیر دفاع اسرائیل در شرایطی مطرح شده که تنش و جنگ سایه‌ها میان اسرائیل و ایران در دوره اخیر به‌شدت افزایش یافته است.

بنی گانتز در اظهاراتش، که رسانه‌های اسرائیل آن را «نخستین افشای عمومی» این رویداد نامیدند، افزود، یک واحد سایبری سپاه پاسداران به نام «شهید کاوه» با هدف «آسیب زدن به کشتی‌ها، پمپ‌بنزین‌ها و کارخانه‌های صنعتی در اسرائیل و چند کشور غربی، از جمله آمریکا، فرانسه و بریتانیا» بررسی‌هایی کرده است.

آقای گانتز اظهار داشت که کشورش این عوامل و آمرین‌شان را می‌شناسد و آن‌ها را نه تنها در فضای سایبری بلکه در فضای حقیقی هم می‌بیند. او افزود «پاسخ‌های مختلفی به حملات سایبری وجود دارد؛ در داخل و خارج از دامنه سایبری».

خبرگزاری رویترز این گفته وزیر دفاع اسرائیل را «تهدید تلویحی» به انتقام‌گیری فیزیکی از «هکرهای دشمن» تعبیر کرد.

نفتالی بنت، نخست‌وزیر اسرائیل، هفتم تیر گفته بود که اگر ایران در زمینه سایبری سر به سر اسرائیل بگذارد، بهای آن را خواهد پرداخت.

آقای بنت که یک روز پس از سلسله حملات سایبری به کارخانه‌های فولاد ایران سخن می‌گفت، بر «شکل‌گیری بازدارندگی سایبری» در برابر ایران تأکید کرد.

با این حال، گابی پورتنوی، رئیس اداره ملی سایبری اسرائیل، هفتم تیر گفت که ایران به «رقیب اصلی» سایبری اسرائیل تبدیل شده است.

درباره‌ی persisnews

persisnews

همچنین ببینید

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا با هدف توافق بر سر واردات گاز به باکو می‌رود

اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا، روز دوشنبه به باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان، …

محبوبه رمضانی، از مادران دادخواه آبان ۹۸، به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم شد

محبوبه رمضانی، مادر پژمان قلی‌پور از جان‌باختگان آبان ۹۸ به ۱۰۰ ضربه شلاق محکوم شد. …

تأیید هویت زن معترض به تذکر حجاب؛ سپیده رشنو در بازداشت است

برخی منابع آگاه، هویت زن معترض به تذکر حجاب در اتوبوس را «سپیده رَشنو» اعلام …

خبرگزاری فارس ادعا کرد: «عاملان» واکنش به «آمر به معروف» در اتوبوس بازداشت شدند

خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه، روز یک‌شنبه ادعا کرد که زنی که به دخالت یک …

پیشنهاد ترکمنستان برای ایجاد کریدور ترانزیت آسیای میانه‌، ایران‌، ترکیه

ترکمنستان پیشنهاد ایجاد دو مسیر بین‌المللی ترانزیت کالا را در چهارچوب کشورهای عضو سازمان همکاری‌های …

استقبال کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل از حکم محکومیت حمید نوری

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل و گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران روز …

شهردار خوانسار برگزاری مراسم در گورستان برای قربانیان خودکشی را ممنوع کرد

شهردار خوانسار برگزاری مراسم ترحیم در گورستان این شهر برای ‌افرادی ‌را که به ‌دلیل …

فرمانده نیروهای کردِ‌ سوریه از ایران و روسیه خواست مانع حمله ترکیه شوند

مظلوم عبدی، فرمانده نیروهای پیش‌ مرگه کرد در سوریه، روز جمعه، ۲۴ تیر، از جمهوری …

امضای توافق‌ نامه انتقال برق از عربستان سعودی به عراق

در حالی که موضوع انتقال انرژی از ایران به عراق در سال‌های گذشته یکی از …

نتانیاهو به بایدن: تحریم اقتصادی ایران کافی نیست؛ باید گزینه تهاجمی به کار برد

بنیامین نتانیاهو، رهبر اپوزیسیون و نخست‌ وزیر پیشین اسرائیل، روز پنج‌شنبه ۲۳ تیر در جو …

عربستان واردات سوخت از روسیه را «دو برابر کرده است»

خبرگزاری رویترز گزارش داده که عربستان واردات سوخت از روسیه برای مصرف در بخش نیروگاه …

عربستان آسمان خود را به روی همه پروازهای تجاری گشود

در آستانه سفر رئیس جمهور آمریکا به جده٬ سازمان هواپیمایی مدنی عربستان جمعه اعلام کرد …

گانتز از توافق امنیتی اسرائیل با کشورهایی «خارج از پیمان ابراهیم» خبر داد

روزنامه آمریکایی وال استریت جورنال روز پنج‌شنبه، ۲۳ تیر، گزارش داد که بنی گانتز، وزیر …

اعتصاب غذای محمدعلی زحمتکش، معلم بازنشسته، وارد هجدهمین روز شد

با تداوم اعتصاب غذای محمد علی زحمتکش که از ۲۴ اردیبهشت‌ماه امسال در زندان عادل‌آباد …

توافق ناسا و سازمان فضایی روسیه برای شراکت پروازها به ایستگاه فضایی بین‌المللی

روس کوسموس، سازمان فضایی روسیه، روز جمعه ۲۴ تیر خبر داد که برای شراکت پروازها …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *