عباس سلیمی نمین روزنامهنگار اصولگرا که از منتقدین دولت روحانی بهشمار میرفت سعی کرد روایتی از دیدار روحانی رئیس جمهور سابق و رهبر جمهوری اسلامی را بیان کند.
وی با طرح این ادعا که حسن روحانی از علی خامنهای خواسته است وی را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام در بیاورد، مدعی شد آیتالله خامنهای این درخواست را نپذیرفته است و به وی گفته است وی که مجمع تشخیص مصلحت نظام را قبول ندارد، دلیلی ندارد عضو آن باشد.
برخی اخبار غیررسمی حاکی از این است که حسن روحانی پس از پایان دولت دوازدهم تصمیم گرفته است از فضای سیاسی کشور دور باشد و در حاشیه، تعاملی با سیاست و نظام سیاسی نداشته باشد.
گرچه سلیمی نمین در اظهارات خود تاکید کرده است که این سخنان را بهعنوان شنیدهها مطرح میکند و دربارهی آن مطمئن نیست، اما به گفتهی ناظران، بعید است حسن روحانی از علی خامنهای چنین درخواستی کرده باشد.
این اظهارات در واکنش به دیدار اخیر حسن روحانی با علی خامنهای که اولین دیدار پس از پایان ریاست جمهوری حسن روحانی بود، مطرح شده است که واکنشهای زیادی را در فضای مجازی و رسانهها به دنبال داشت.
روزنامههای اصولگرا در واکنش به این دیدار گفته بودند عمروعاص هم با حضرت علی دیدار کرده است و دیدار حسن روحانی با علی خامنهای اعتباری برای حسن روحانی به دنبال نخواهد داشت.
جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که به روسای جمهور پس از فیلترینگ گستردهی امنیتی و اطلاعاتی و پس از آزمونهای بسیاری برای سنجش وفاداری آنها به نظام، اجازهی رئیس جمهور شدن میدهد، اما در نهایت با آنها به مثابه مخالفان نظام برخورد میکند.
سلیمی نمین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات زیاد کشور در حوزهی اقتصادی اظهار داشت کشور در حال گذار از دوران سختی است. وی افزود حال مردم خوب نیست و باید با مردم با هر فکر و سبکی که دارند، زندگی کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه طی دوران مسئولیت خود متوجه شده است که مسئولین بیشتر از ثروت، مقام و موقعیت سیاسی مورد امتحان قرار میگیرند، اظهار داشت افرادی هستند که وقتی به پست و مقام میرسند دیگر نمیتوان آنها را شناخت.
وی افزود پست، مقام، ثروت، رسانهها، و تشویقها ممکن است باعث شود افراد خودشان را ببازند و فراموش کنند چه کسی بودند. سلیمی نمین در ادامه تصریح کرد باید افراد با هر نوع ارزشی که به آن اعتقاد دارند و هر ظاهری که دارند احساس کنند در یک خانواده هستند.
این اظهارات در حالی عنوان میشود که این خود جمهوری اسلامی است که این فاصله را ایجاد کرده و سالهاست کسانی غیر از معتقدان به خود را بیگانه محسوب کرده و از نظام سیاسی کنار گذاشته است.