علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نسبت به روی کار آمدن لیبرالها هشدار داد و با بیان اینکه مردم نباید مانند گذشته اجازه دهند لیبرالها و کسانی که به انقلاب اسلامی اعتقاد ندارند، منشاء کار شوند، اظهار داشت این افراد باور ندارند که اسلام و قوانین قرآن راه نجاتبخش است.
فدوی در ادامه یادآور شد، جمهوری اسلامی بهزودی با وارد آوردن فشار اقتصادی بر آمریکا آنها را در موضع انفعال قرار خواهد داد. وی تاکید کرد ملت ایران نباید اجازه دهد وضعیت گذشته در مرکز انقلاب اسلامی تکرار شود و تبلیغ غرب و لیبرالیست انجام شود.
فدوی با اشاره به اینکه مراسمی که در سراسر کشور اجرا میشود نشان میدهد در سالهای پس از پیروزی انقلاب، استکبارستیزی با موفقیت کامل در حال انجام بوده، خاطرنشان کرد، مردم انقلابی ایران و مردم انقلابی جهان فهمیدهاند مبارزه و مقابله با استکبار و پیروزی بر استکبار، امکانپذیر است و ملتی این کار را انجام داده است.
این فرماندهی سپاه و دیگر مقامهای جمهوری اسلامی در حالی از پیروزی انقلاب اسلامی بر استکبار جهانی صحبت میکنند که بنا بر مشاهدات در کل کشور، و طی سالهای اخیر، سیاستهای استکبارستیزی جمهوری اسلامی نه تنها موفق نبوده است، بلکه برعکس به اشتیاق به برقراری رابطه با غرب، که پیش از این اقدامی منفور و نفرتانگیز بوده است، منجر شده است.
نه تنها اشتیاق به برقراری ارتباط با غرب روز بهروز افزایش یافته است، بلکه گرایش به غرب و سیاستهای غرب در خصوص اقتصاد، فرهنگ و سیاست نیز روز بهروز در میان مردم افزایش یافته است و در عمل این فرض را تقویت کرده است که سیاستهای استکبارستیزی و غربستیزی در جمهوری اسلامی موفق نبوده و برعکس به ستیز با خود جمهوری اسلامی تبدیل شده است.
این عضو ارشد و بلندپایهی سپاه، با اشاره به اقدام سپاه پاسداران در بازپسگیری نفتکش ایرانی از آمریکاییها آن را با اقدامات در جنگ بین ایران و عراق مقایسه کرد و با اشاره به اینکه پس از پیروزیهای ایران در سال ۱۳۶۵، ایالات متحده خودش مستقیما وارد در جنگ بین ایران و عراق شد، عملیات کربلای پنج را از جمله اقداماتی دانست که توسط آمریکا برای شکست ایران در جنگ و پیروزی در جنگ به نفع آمریکا انجام داده است.
وی به درگیریهای بین سپاه پاسداران و آمریکا در خلیج فارس در سال ۱۳۶۶ اشاره کرد و اظهار داشت آمریکا از ایران به دلیل انهدام ناو یک میلیارد دلاری این کشور توسط ایران در خلیج فارس شکایت کرده است و این اقدام آمریکا را نشانهای از شکست آمریکا در مقابل سیاستهای دفاعی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.
دفاع این فرماندهی ارشد سپاه از عملیات کربلای پنج در حالی صورت میگیرد که این عملیات از جمله اقداماتی است که بحران اقتصادی شدید را برای ایران ایجاد کرد که در حوزهی سیاستها و پیامدهای جنگ، کمتر هم به آن پرداخته شده است. این در حالیست که عملیات کربلای چهار و پنج هزارتن کشته روی دست کشور گذاشت. بعدها محسن رضایی از آن به عنوان عملیات فریب نام برد، که مورد اعتراض جامعه قرار گرفت. و مجبور شد موضعاش را تغییر دهد.
به گفتهی برخی کارشناسان، عملیات کربلای ۵ بهنوعی نقطهی آغاز بحرانهای اقتصادی غیرقابل بازگشت بود که در پی ورود نقدینگی به اقتصاد کشور رخ داده و اقتصاد کشور را با مشکلات غیرقابل اصلاح در سالهای بعد نیز مواجه ساخت، و در پی آن اقدامات و لجاجتهای این سالهای جمهوری اسلامی برای تداوم جنگ صورت گرفت.
فدوی در ادامهی اظهاراتش با بیان این موضوع که در حل مسائل اقتصادی باید از روشهای داخلی خود استفاده کرد، اظهار داشت اگر برای حل مسائل اقتصادی از فرمولهای دشمن استفاده شود، شکست قطعی است.
وی در عین حال این مشکلات اقتصادی را دور از شان ملت ایران دانست و با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری، با ابراز خشنودی از انتخاب دولت جدید، اظهار داشت خوشبختانه مردم پای کار آمدهاند و همهچیز در روال خود قرار گرفته است.
مردم ایران با عدم شرکت در انتخابات نشان دادند که تمایلی به مشارکت در انتخابات و انتخاب دولت جدید ندارند. با این وجود حامیان دولت جدید اصرار دارند که عدم مشارکت مردم در انتخابات را که به انتخاب ابراهیم رئیسی با رای پایین به ریاست جمهوری انجامید، به تمایل مردم به روی کار آمدن ابراهیم رئیسی تفسیر کنند و آن را یکی از دلایل تمایل مردم به دولت وی بدانند.
در عین حال این نوع سخنان اغراق امیز فرمانده سپاه سبب توهم و اشتباهات محاسباتی شده که تاکنون خسارتهای سنگینی را بهروی دست کشور گذاشته است.