معاون اول رئیس جمهور سیزدهم. رئیس سابق « ستاد اجرایی فرمان امام». این ستاد با ۹۵ میلیارد دلار ثروت، بعد از تسلا موتورز، آمازون، لویی ویتان و مایکروسافت، بیشترین ثروت را در شرکتهای جهان در اختیار دارد. ولی چون تولید کردن در ایران شغل به صرفهای نیست، این شرکت به جای ساختن ماشین و کامپیوتر، ترجیح داده است با مصادره اموال مردم میلیاردر شود.
محمد مخبر دزفولی از سال ۱۳۸۶ به مدت ۱۴ سال مدیر این شرکت بود و موفق شد ثروت شرکتی را که اداره میکرد در طول چهارده سال سه برابر کند، البته در همین مدت میزان تورم شش برابر شد.
مشاغل سابق: رئیس هیات مدیره بانک سینا (وی بر خلاف سایر روسای بانکهای ایران هنوز ثروتش را به کانادا منتقل نکرده و از ایران فرار نکرده است.)، معاون سابق استاندار خوزستان، معاون اسبق شرکت مخابرات خوزستان، مدیر عامل مسبوق شرکت مخابرات دزفول.
وی از پدری روحانی و مادری حامله(ر.ک.هادی خرسندی) در سال ۱۳۳۴ در دزفول به دنیا آمد. در آن زمان فجایع تاسفبار دیگری مانند سیل و زلزله نیز در دزفول رخ داد. پدرش واعظ بود و در طول سالها فعالیت خود موفق شد هزاران نفر را بگریاند و حداقل سه هزار بار وقایع کربلا را برای مردم تعریف کرد و از این طریق چند خانه خریداری کرد. او بدون هیچ مشکلی دیپلم گرفت، و پس از کسب دیپلم در رشتههای مهندسی برق، مدیریت، حقوق بینالملل تحصیل کرد و چون این سه رشته به هم ربط نداشت، به کار در مخابرات پرداخت و مدتی مسئول حمل و نقل بنیاد مستضعفان بود و بسیاری از مستضعفان را به زیر خط فقر حمل نمود.
محمد مخبر مدتی توسط اتحادیه اروپا و وزارت خزانهداری اروپا در فهرست تحریم قرار گرفت. تنها افتخاری که وی نداشته شرکت در خط حمله تیم بارسلونا است.
کتابهای نوشته شده: « اقتصاد دانان برتر جهان»( تفاوت زیادی میان این کتاب با دفتر تلفن مولف وجود ندارد.)، « معاذیر معاف کننده مجازاتها در اساسنامه دیوان بینالمللی کیفری»( ترجمه فارسی عنوان کتاب: به خدا ما کاری نکردیم، ولمون کنید.)، « رهیافتی به توسعه اقتصادی توام با عدالت»( اجرای نوشتههای این کتاب باعث شد میزان تورم در کشور هشت برابر شود.)، « رشد اقتصادی شتابان در ایران»( یک اثر مهم علمی- تخیلی).
وی مدیر عامل شرکتی بوده است که با تولید یک واکسن کرونا به نام « برکت» موفق شده تا باعث شود واردات واکسنهای خارجی کرونا به ایران افزایش یافته و تعداد زیادی در اثر این بیماری تلف شوند.
جملات قصار: « به زودی همه چیز ارزان خواهد شد.»، « در همین یک هفته که دولت ما تشکیل شده کلیه مشکلات اقتصادی را حل کردیم، مردم نگران نباشند.»، « من مژده میدهم که مذاکرات با آمریکا به جایی نمیرسد و تحریمها حل نمیشود.»، « ما برای حل مشکل شیر و لبنیات کشور با کلیه گاوهای مملکت مذاکره کردیم.».